Extra opties voor een Z-CARD®

De mogelijkheden om een Z-CARD® uit te breiden zijn eindeloos en hoe meer deze aangepast
wordt naar jouw behoeften, hoe groter de kans op succes.

Laat jouw merk stralen

Koudfolie

Ontdek communicatie op zijn best en bereik je doelgroep op een unieke manier door je Z-CARD® te combineren met het speciale effect van koudfolie. Koudfolie geeft een metallic effect op de covers van een Z-CARD®. En het beste is .. Het is duurzaam! Papier en karton met koudfolie is 100% recyclebaar op de normale manier. De gerecyclede vezels kunnen worden gebruikt om nieuw papier te maken. Nog meer reden om het uit te proberen dus!

De eerste indruk telt

Displays

Onze displays zijn de perfecte oplossing om jouw Z-CARD®s in te presenteren na levering. Er zijn drie opties om uit te kiezen: onze Z-CARD® trays met topkaart, de populaire kartonnen displays of de duurzame plexi display. Alle drie de opties kunnen aangepast worden naar jouw huisstijl en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Indien nodig kunnen wij de displays gevuld leveren, wat jou niet alleen tijd scheelt, maar ook voordeliger is.

Verwisselbare informatie toevoegen

Kaarthouders

De covers van ons Credit-formaat kunnen gewijzigd worden naar een kaarthouder. Dit maakt het de perfecte tool voor een hotelkamersleutel, een klantenkaart of een visitekaart. Aan onze andere Z-CARD® formaten kan een slit worden toegevoegd, wat ideaal is voor het bewaren van product voorbeelden, vouchers of extra gevouwen folders. Beide zijn geweldige manieren om verwisselbare informatie toe te voegen aan je Z-CARD®, zodat deze indien nodig voor een langere periode gebruikt kan worden.

Versterk je boodschap

Cover extra's

Het is tijd om indruk te maken! Garandeer betere betrokkenheid bij je doelgroep door op maat gemaakte covers. Kies voor een standaard vorm zoals een vierkant of cirkel of teken buiten de lijntjes en verander de Z-CARD® covers in de vorm van jouw product om zo de merksynergie te versterken. Van speciale vormen in verschillende maten tot Spot UV, koudfolie en spiegelfolie; alle technieken kunnen worden toegepast!

Ontvang meer respons

Insert extra’s

De insert van een Z-CARD® kan op een aantal manieren worden aangepast voor maximale impact en meer respons op je marketingcampagne. Naast verschillende papiersoorten en afwerkingen, kan een Z-CARD® voorzien worden van perforatie voor bijvoorbeeld vouchers of antwoordstroken. Je kan een insert zelfs weerbestendig maken! Heb je iets anders in gedachten? Twijfel niet om contact op te nemen met ons team om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bereik meer mensen

Direct mailing

Een Z-CARD® is het perfecte product om bij te sluiten in een direct mailing. Of je nu de Z-CARD® zelf tot een direct mailing omtovert of bovenop een self-mailer plakt als eyecatcher; het zal je zeker helpen te onderscheiden van de concurrentie. Meet de respons door een unieke QR code of barcode toe te voegen aan elke Z-CARD® en laat het product zichzelf bewijzen.

Kan niet gemist worden

Tip-ins

Staat er een advertentie in een magazine op de planning? Zorg dat deze opvalt met een opgeplakte Z-CARD®! Het “bobbel-effect” kan niet gemist worden door jouw doelgroep. Een Z-CARD® kan bovenop de omslag van een magazine geplakt worden, op een advertentie aan de binnenkant of samen met een magazine in een flowwrap worden geseald.

Gemakkelijk bij te voegen

Flessenhangers

Ben je op zoek naar een on-product distributiemethode? Zoek niet verder! Onze flessenhangers zijn ideaal voor productpromoties in de winkel en kunnen gemakkelijk worden aangepast tot een concept en grootte die past bij jouw behoeften en eisen. Ze zijn een geweldige manier om je merk te tonen en maximale exposure te krijgen door de aantrekkingskracht.

Om het af te maken

Afwerkingsopties

Creëer de ultieme merkbeleving door de Z-CARD® te voorzien van een speciale afwerking. Ga voor een luxe uitstraling met goudfolie of voeg knallende fluorescerende inkten toe voor extra aandacht; er zijn talloze manieren om een Z-CARD® af te maken. Reliëf, metallic inkten, geuren …

Ideaal voor kleding

Labels

Het toevoegen van een label of boorgat aan een Z-CARD®, maakt het mogelijk om de Z-CARD® aan een product te bevestigen of een (klein) product aan de Z-CARD® toe te voegen. Ze kunnen de finishing touch zijn van jouw productontwerp en stellen je in staat om commerciële, belangrijke of creatieve informatie op een nieuwe manier toe te voegen. Het zal je product helpen opvallen en jouw branding koppelen aan het product.

Dichtbij bewaren

Lanyards

Er zijn twee manieren om een lanyard aan een Z-CARD® toe te voegen: ofwel door een boorgat in de covers aan te brengen, ofwel door een klein (plastic) houdertje rondom de Z-CARD® te gebruiken. Beide zijn geweldige oplossingen voor evenementencommunicatie, of het nu gaat om een beurs, sportevenement of toeristische bestemming. Jouw Z-CARD® is veilig en altijd in het zicht. Door een plattegrond of tijdschema toe te voegen, wordt hij de beste vriend van jouw doelgroep, die hem overal bij zich draagt.