Het K-Concept: ideaal voor vouchers

Het K-Concept is dé manier om vouchers te verwerken in een Z-CARD®. Omdat het K-Concept opent als een klein notitieboekje, ligt het fijn in de hand en is het gemakkelijk te bewaren. Hierdoor zal de Z-CARD® langer bijgehouden en vaker gebruikt worden. Maar ook voor projecten zonder vouchers is het K-Concept inzetbaar, want er zijn zoals bij elk Z-CARD® concept verschillende cover formaten en binnenwerk panelen beschikbaar. Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken!

Breed assortiment aan verschillende formaten
Digitaal drukken voor kleine oplages (kostenefficiënt)
Optie tot personaliseren van de Z-CARD®
Op aanvraag op maat geproduceerd (vraag het na!)
Geproduceerd op FSC/PEFC gecertificeerd papier
Diverse afwerkingen mogelijk (magneet, folie, reliëf)
Bijpassende displays met eigen ontwerp mogelijk

OfferteInDesign templates

Formaten en panelen

Klik op “binnenwerk formaten” boven de foto voor onze binnenwerk formaten!

Samples ontvangen?   Klik hier!

Compact, eenvoudig en duurzaam

Jouw boodschap op een unieke manier bij jouw doelgroep

Stopkracht

Z-CARD®s hebben een ongekende ‘stopkracht’. Eenmaal in handen gebruikt, hergebruikt en bewaart jouw doelgroep hun Z-CARD®. Het perfecte print concept om aandacht mee te trekken!

Duurzaam

Elke Z-CARD® wordt duurzaam en energiezuinig geproduceerd met onze speciaal hiervoor ontwikkelde, gepatenteerde machines (EP2925530B1). Dit op FSC/PEFC gecertificeerd papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Hoge kwaliteit

Z-CARD®s zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg geproduceerd om zo te allen tijde het imago van jouw merk te evenaren.

Ontvang een offerte

Vul onderstaand formulier in en wij sturen binnen 4 uur vrijblijvend een offerte!

  Ervaring

  Z-CARD® bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en is binnen die tijd van een niche-printmarketingbureau uitgegroeid tot een internationaal marketingbureau met 67 kantoren in 49 landen. Onze Sales Teams weten alles wat er valt te weten over PocketMedia®!

  Kennis

  Samenwerken met Z-CARD® betekent samenwerken met ervaren PocketMedia®-specialisten. Onze Sales Teams doen er alles aan om mee te denken en de beste oplossing te vinden voor jouw project. Geen vraag is ons te gek!

  Service

  Wij streven altijd naar het aanbieden van de allerbeste dienstverlening. Dit van A tot Z, van het meedenken over jouw project tot het toesturen van een offerte, en van het controleren van jouw drukwerk-bestanden tot het spoedig en juist leveren.

  Z-CARD® werkt samen met kleine en grote bedrijven,
  bekende en onbekendere merken