Lanceer Alvast uw Corona Barometer Campagne

Met de opkomst van het coronavirus staat de wereld op z’n kop. In ieder land wordt gezocht naar de juiste maatregelen en zodoende spreekt de Belgische regering sinds enkele weken over de lancering van een zogenoemde ‘Corona Barometer’.

Ondanks dat de Corona Barometer nog niet definitief uitgegeven is, geloven wij wél dat deze duidelijkheid zal brengen in de wisselende communicatie van afgelopen maanden. Omdat wij ook geloven in de kracht van een Z-CARD® om deze vitale informatie te verspreiden, brengen wij de Corona Barometer Template uit; met enerzijds de Corona Barometer*, en anderzijds ruimte voor uw eigen communicatie. Uiteraard geheel te ontwerpen naar uw eigen stijl.

Een preview van de Corona Barometer Template kunt u downloaden via onderstaande knop. Met het formulier op deze pagina vraagt u gemakkelijk een offerte voor deze bij ons op. Deze template wordt uitgegeven als een Z-CARD® Credit formaat met 8 panelen.

*Het template zal voorzien worden van de definitieve Corona Barometer wanneer beschikbaar vanuit de regering en zal beschikbaar zijn in het Frans, Engels en Nederlands.

Ontvang Vandaag Nog een Offerte

Wij sturen binnen 4 uur een vrijblijvende offerte


Kennis

Wilt u alles weten over PocketMedia®? Dat bent u bij ons verkoopteam aan het juiste adres. Zij doen net dat stapje extra om niet alleen met de beste oplossing te komen, maar ook tegen de scherpste prijs.

Ervaring

Met onze jarenlange ervaring, hebben we bij Z-CARD® al van alles meegemaakt. Van complexe campagnes en wijdverspreide leveringen, tot de meest creatieve en opvallende ontwerpen aan toe. Wij zijn voorbereid op iedere uitdaging!

Service

Het Z-CARD® sales team streeft naar het aanbieden van de allerhoogste dienstverlening. Onze medewerkers werken rond de klok zodat elke stap van uw opdracht zo soepel en snel als mogelijk verloopt.

Wij Werken Samen met Grote en Kleine Merken