Andere concepten

Wij kunnen een grote variatie aan compact gevouwen producten leveren.

Infinity Fold

De infinity fold is een unieke kaart. Doordat de kaart op meerdere manieren te vouwen is, zijn er elke keer verschillende boodschappen zichtbaar.

Je kunt de infinity fold ook combineren met een bottlehang. Hierdoor kan jouw boodschap direct aan een product worden bevestigd.

Z-Mailers

Onze Z-CARD® mailing opties zijn de ideale manier om je bericht rechtstreeks in de handen van de doelgroep te bezorgen. Deze formaten zijn opvallender dan een traditionele brief. Er zijn drie verschillende standaard formaten:

Z-Postcard – Grijpt meteen je aandacht, de Z-Postcard combineert de duurzaamheid van een Z-CARD® met het gemak van verspreiding via de post. De Z-Postcard kan worden ingezet als direct mailer of als een afscheurbare antwoordkaart.

Z-Mailer – De Z-CARD® Direct Mailer combineert een Z-CARD® met de meer traditionele mailingelementen zoals een begeleidende brief en een envelop.

Z-Mail – De Z-Mail is een unieke mailer met een geïntegreerde, afscheurbare antwoordkaart. De Z-Mail combineert alle elementen van een traditionele mailer in een opvallend design.