Z-CARD® Templates – Lage kosten en snel starten

Een Z-CARD® template is een Adobe InDesign file waarin wij alvast de juiste formaten en onze best practices voor je hebben uitgewerkt zodat je direct met de vormgeving aan de slag kunt gaan.

 
In de afgelopen 25 jaar hebben ruim 10.000 klanten gebruik gemaakt van ons Z-CARD® concept. Op basis van deze ervaringen hebben wij voor ieder type Z-CARD® een Adobe InDesign template ontwikkeld. Deze template kun je zien als een vast sjabloon met de juiste maatvoeringen voor jouw Z-CARD® waarin alle best practices en tips en tricks klaar staan om te gebruiken. Hierdoor hoef je zelf het wiel niet opnieuw uit te vinden en zal dit je tijd en geld besparen.

Nog geen vormgever gevonden?
Z-CARD® Studio is gespecialiseerd in het vormgeven van PocketMedia®. Onze kennis over welke informatie waar het beste op een Z-CARD te plaatsen, zoals bijv. de quick reference zones, helpen je om je Z-CARD om het optimale uit een Z-CARD te halen. Wij helpen je graag aan een betaalbaar en professioneel ontwerp.

Spreekt ons werk jou aan?
Geeft dit dan aan in het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden verder te bespreken.


Zit je template er niet bij. Geen nood. Bel ons op
03 8896492 en wij zorgen voor een passende template.