Z-CARD® – Connect Smart. Spend Smart.

Bij Z-CARD®helpen wij je om de boodschap van je merk op een opvallende en duurzame wijze over te brengen naar de klant.
Het compacte formaat stimuleert veelvuldig gebruik en is hierdoor een aantoonbaar beter alternatief voor een folder of flyer.
Z-CARD® is veelzijdig, handzaam, efficiënt en herbruikbaar.

De Originele Z-CARD®

B E K I J K

K-Concept

B E K I J K

C-Concept

B E K I J K

Alle Specials

B E K I J K

PocketMedia® Marketing

Een Z-CARD® Past in Elke Broekzak

Zonder veel moeite vouwt de Z-CARD® zich open en weer dicht en past in elke broekzak. Door dit pocketmarketing-concept heeft uw doelgroep gegarandeerd een merkbeleving in handen. De Z-CARD® verleidt door zijn handige formaat uw doelgroep tot regelmatig gebruik. Hierdoor wordt de betrokkenheid vergroot en belandt uw boodschap niet in de prullenbak, maar komt vanzelf weer terug in handen van uw doelgroep.

Onze Z-CARD® medewerkers adviseren u graag bij het maken van de juiste (concept)keuze. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies welk concept het best bij uw boodschap of product past. Zo helpen wij bedrijven in elke markt om een succes te boeken.

Een Z-CARD® is geschikt voor: Brand Building, Toename van Webverkeer, Evenementen, Klantenwerving, Product Catalogi, Plattegronden, Loyaliteitsprogramma’s, Interne Communicatie, Direct Mail Marketing, en meer.

Alles is Mogelijk

De Mogelijkheden van Z-CARD® Zijn Eindeloos

Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken. Wilt u de covers de vorm van een hand of fles geven of gaat de voorkeur uit naar een zilver- of goudfolie, een reliëfdruk of misschien juist naar knallende, fluorescerende inkten? De mogelijkheden van Z-CARD® zijn eindeloos. Wij hebben alle technieken in eigen huis en daardoor hebben zowel onze designers als onze salesmedewerkers ruime ervaring met het creëren én produceren van een ultieme merkbeleving!

Slimme Marketing

Slimme én Rendabele Marketing met Z-CARD®

Wij kunnen in onze Z-CARD®s meetbare technieken verwerken. Hierdoor wordt het succes van de marketing campagne meetbaar. Zo hebben wij klanten kunnen helpen met het behalen van een ROI (Return on Marketing Investment) van 5:1. De kracht van een Z-CARD® zit vooral in het pocketmedia concept. Een goed ontworpen, informatieve Z-CARD® wordt vaker en langer bewaard dan een reguliere brochure of folder.

Ook uw ROI verhogen?
Wij leggen het graag aan u uit!

Gebruikt, hergebruikt en bewaart hun Z-CARD®

Associeert de kwaliteit van Z-CARD® met de kwaliteit van het aanwezige merk

Vonden de Z-CARD® plezierig en handig in gebruik