Goal Fever 2014

By 02/28/2014 January 23rd, 2015 Niet gecategoriseerd

Dit jaar is het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië en wij hebben een hele reeks toernooi gerelateerde producten ontwikkeld.

Naar aanleiding van het succes van het kant-en-klare speelschema tijdens het WK 2010 en EK 2012 hebben we voor het aankomende WK weer een nieuw ontwerp klaarliggen. Het design is eenvoudig aan te passen naar eigen wens met bijvoorbeeld een logo en/of tekst.

Naast ons standaard formaat Z-CARD® met kant-en-klaar speelschema hebben wij twee nieuwe opvallende covers ontworpen die perfect passen bij het wereldkampioenschap voetbal. De voetbalshirt Z-CARD® is een opvallende verschijning en kan aangepast worden naar het team of de speler van jouw keuze. De andere optie heeft een verlengde cover die voorzien is van een ronding zodat er bijvoorbeeld een afbeelding van een voetbal of van de wereldbeker op geplaats kan worden.

Bekijk onze Goal Fever website met informatie over het speelschema maar ook de overige sportapplicaties die wij bieden. Kortom; veel inspiratie en ideeën voor hét toernooi van dit jaar!