Gloednieuwe attractiekaart Vlaanderen & Brussel

By 07/06/2015 September 16th, 2015 Niet gecategoriseerd

Brussel, 30 juni 2015 – Toeristische Attracties vzw stelt vandaag haar gloednieuwe attractiekaart aan het publiek voor. Alle attracties in Vlaanderen en Brussel die lid zijn van de koepelorganisatie hebben een gratis vermelding gekregen. Een nieuwe handige tool voor de promotie van de vele attracties & musea die Vlaanderen & Brussel rijk zijn!

Toeristische Attracties vzw werkte deze attractiekaart uit in overleg met Toerisme Vlaanderen en in samenwerking met Z-Card. Op de kaart staan ruim 200 attracties vermeld.

Aan de voorzijde prijkt een duidelijke, handig uitvouwbare overzichtskaart, met daarop alle attracties, genummerd en met een thema-icoontje per attractie. Op de achterzijde staan de verschillende attracties per thema opgelijst, met het nummer van op de kaart, de attractienaam, stad/gemeente, telefoonnummer en webadres. Een greep uit de verschillende types attracties: avonturenparken, dierenparken, erfgoed, geschiedenis & heemkunde, historische sites, natuur & wetenschappen, pretparken, riviercruises en toeristische treintjes, UNESCO Werelderfgoed, waterattracties, WOI-sites en musea en kunst en architectuur. Dit is dezelfde thematische rubricering als in de bekende gids ‘365 Ontdekkingsdagen’.

Het geheel is bovendien aantrekkelijk geïllustreerd met leuk beeldmateriaal van de diverse attracties.

Praktische info

De grootste zorg werd besteed aan de nauwkeurigheid en de actualiteit van de gepubliceerde informatie. Ook aan het gebruikscomfort werd de nodige aandacht besteed.  Er werd daarom geopteerd om samen te werken met Z-Card, die een ruime expertise heeft in de uitgave van toeristische plooikaarten.

  •   Formaat:          zakformaat – 75 x 145 mm
  •  Afwerking:       stevige covers – handige plooiwijze
  •  Oplage:           300.000 exemplaren
  • Doelpubliek:    verblijfs- en dagtoeristen,…

Over Toeristische Attracties vzw
De koepelorganisatie Toeristische Attracties vzw is de verbindende en versterkende factor tussen de toeristische attracties en musea in Vlaanderen en Brussel, behartigt hun belangen, en bevordert de samenwerking en kwaliteit van de aangesloten leden.