Z-CARD®: Distributie opties

Door de impact van onze distributie opties zorg je ervoor dat je merk top of mind blijft.

Displays

Wij bieden displays in verschillende materialen en formaten die een opvallende presentatie en verhoogde attentiewaarde van de Z-CARD®s verzorgen. Alle displays kunnen naar wens worden ontworpen en opgemaakt voor een doeltreffende merksynergie.

Gravity Feeders

Onze Gravity Feeders kunnen zowel aan een wand worden gemonteerd of op een toonbank worden geplaatst.

Plastic hoesjes

Onze plastic hoesjes zorgen ervoor dat je Z-CARD® langer bewaard en beschermt wordt. Deze distributie optie is ideaal voor Z-CARD®s met reistips of noodgevallen informatie.

Keycords

Keycords worden vaak gebruikt als accessoire bij Z-CARD®s voor tentoonstellingen, beurzen of evenementen. Door de keycord te bevestigen aan de Z-CARD® kan deze bijvoorbeeld gecombineerd worden ingezet als plattegrond en toegangsbewijs/naambadge.

Bottle hanger

Deze handige optie is beschikbaar in verschillende formaten en is een opvallende distributieoplossing.

Ideaal voor in-store productpromotie! Het flessenhanger gedeelte zorgt voor een directe distributie naar de doelgroep en kan worden voorzien van bijvoorbeeld een online winactie voor het genereren van traffic naar de website.

Tip Ins

Door een Z-CARD® in te zetten als advertentie in een magazine maak je gebruik van een handige distributieoplossing om je doelgroep te bereiken en je boodschap te communiceren. De Z-CARD® kan door zijn formaat gemakkelijk worden opgeplakt met een lijmdotje, of los worden meegesealed samen met het magazine.