Grafisch ontwerp

Wij bieden oplossingen en diensten die je kunnen helpen je campagnedoelen te behalen. Van print tot en met volledig geïntegreerde campagnes, wij hebben een oplossing die past.

Grafisch ontwerp

Of het nu alleen om de ‘finishing touch’ gaat of het design van een idee tot aan de lancering van een volledige campagne, ons in-house design team werkt graag met je samen.

Je hebt een idee maar weet niet zeker hoe je het kan vormgeven? Neem dan contact met ons op voor praktisch en tijdbesparend advies.

Print

De Z-CARD® is een door ons ontwikkeld en gepatenteerd product. In de afgelopen jaren hebben we ons portfolio in z-fold producten constant uitgebreid en internationaal zijn we de grootste producent van z-fold producten.

Al onze Z-CARD®s worden geproduceerd op gepatenteerde Z-CARD® machines die speciaal ontworpen zijn rondom het product. Dit garandeert de beste kwaliteit en korte omlooptijden.

Online meets Offline

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van QR, AR, RFID en NFC technologieën die helpen de kloof tussen print en digitale communicatie te overbruggen.

Geïnspireerd?

We horen graag hoe we verder kunnen helpen.

Neem contact op