De strijd om de beste zomercampagne.

De zomer is in zicht en ook dit jaar is er weer een strijd losgebarsten om de beste zomerse marketing campagne.

De twee merken die traditioneel het hardst vechten in een heuse zomer “frisdrank oorlog’’ zijn Coca-Cola en Pepsi. Beide merken lanceren interactieve campagnes op verpakkingen om de aandacht te krijgen van de ‘millenials’ die de laatste jaren steeds minder van hun producten consumeren.

Coca-Cola zet songteksten van meer dan 70 popnummers op verpakkingen met de campagne ‘’Share a Coke and a Song’’.

De vice president van Coca-Cola Noord-Amerika gaf aan dat het tijd was om iets meer, iets anders en iets potentieels beter te doen.

Ondertussen in de blauwe hoek, haakt Pepsi in op de populariteit van emoji’s. Zij printen meer dan 70 internationale en lokale unieke emoji’s op blikjes en flessen over de hele wereld met het achterliggende idee ‘say it with a Pepsi’.

Of je nou binnen het Coca-Cola of Pepsi kamp valt, of geen van beiden, het constante streven om te differentiëren van concurrenten en je merk top of mind te krijgen is een eigenschap die alle marketeers delen.

Eén manier om je boodschap in handen van je doelgroep te krijgen is met een Z-CARD. Nu ook beschikbaar met een opvallend 3D vernis afwerking op de covers. Z-CARDs zijn altijd al bekend om de tactische kwaliteiten en omdat de ontvanger de boodschap bewaard. De afwerking met een 3D vernis geeft een extra dimensie aan het geheel waarmee je marketing tools creëert die voor impact zorgen!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om samples aan te vragen.