Met veel plezier stellen we onze reisgidsen voor!

PocketMedia® is de perfecte oplossing voor de weergave van stadsplannen, gidsen, theatervoorstellingen, openingsuren van musea..

Al uw reisinformatie in één enkel document. Dat is een echte uitdaging! Door gebruik te maken van PocketMedia®, kunnen stadsplannen, gidsen, musea en winkelmogelijkheden gecombineerd worden in één compact formaat.

Een toeristische gids van Z-CARD® is dus een ideale manier om met uw klanten te communiceren, hen de nodige reisinformatie te geven en er zeker van te zijn dat uw merk aanwezig blijft gedurende de hele uitstap.

Belangrijkste voordelen

Door Z-CARD® te gebruiken als stadsgids worden uw klanten constant herinnerd aan uw merk en boodschap en profiteren ze ineens van reisinformatie, die hen helpt tijdens hun uitstap.

Compact – Het Credit Card formaat van Z-CARD® is ideaal om bij te houden in een portemonee of in een broekzak.

Praktisch – Z-CARD® is een uniek concept dat er voor zorgt dat je een maximum aan informatie kan weergeven op een klein formaat, dat de aandacht trekt van uw klanten.

Uniek en interactief – Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden van de covers, kan uw Z-CARD® aangepast worden, zodat het perfect past binnen het imago van uw bedrijf.

Personaliseer uw Z-CARD®

De personalisatiemogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd. Zie hier enkele manieren om uw Z-CARD® uniek te maken:

Gepersonaliseerde covers – De covers kunnen gestanst worden in een vorm die past bij het imago van uw merk of campagne. De covers van onze stadgidsen hebben de vorm van een postzegel en zien eruit als een postkaart waarop het reisthema wordt weergegeven.

Luxe afwerking – Geef uw Z-CARD® een uniek kantje door gebruik te maken van luxueuze afwerkingen zoals soft touch, metalic inkt, spot vernis of reliëf.

Kaarthouder – Het Power Pocket formaat bevat een opening in de cover waar u een business kaart of hotelsleutel in kan bewaren, wat zeer handig kan zijn tijdens uw trip.

Inspiratie nodig?

Zie hier onze stadsgidsen van Londen en Amsterdam

Gids van Londen

Londen is een buitengewone stad die u tal van mogelijkheden biedt en het is dus belangrijk om een compacte gids te hebben zodat u optimaal kan genieten van uw reis. Onze gids van Londen biedt u een plan van het centrum alsook tal van informatie over de hotspots, zoals Buckingham Palace en de London Eye.

Gids van Amsterdam

Amsterdam is niet alleen zeer charmant dankzij zijn grachten en typische fietsen, maar er zijn ook tal van andere dingen te doen. Onze praktische stadsgids bevat een gedetailleerd plan en interessante informatie over musea, parken en theaters.

Wilt u graag meer weten?

Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren!

[contact-form-7 id=”3458″ title=”City Guides Form”]